سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر کس مردمی را دوست بدارد [ در روز قیامت ] با آنان محشور خواهد شد. [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
کل بازدیدها:----168041---
بازدید امروز: ----70-----
بازدید دیروز: ----41-----
بهترین لینک ها و مطالب اینترنت

 

نویسنده:
شنبه 87/11/12 ساعت 9:8 صبح

 

برنامه متفاوت ضبط صدای بدون بوق
این برنامه از سه قسمت تشکیل شده :
قسمتی برای ضبط مکالمات
نوت برداری در میتینگ
و ضبط صدای خبرنگاری

ویزگیهای اصلی برنامه :
ضبط تماسهای ورودی و خروجی و تقسیم بندی بر اساس نام تماس گیرنده در فولدر مشخص
ضبط نا محدود صدا
بهینه شده برای ضبط یدون بوق
رابط کاربری ساده و زیبا
بافر صدا توسط حافظه برای ضبط صدا چند ثانیه قبل از به کار افتادن برنامه

ویژگیهای این ورژن :
ضبط بدون بوق در تمام گوشیهای ورژن سه به بعد به خصوص در سری E
شروع خودکار برنامه با استارت گوشی
قابلیت تعیین شورتکات برای عملکردهای برنامه
برنامه کامپیوتری برای انتقال آسان فایلهای ضبط شده به کامپیوتر


قابل نصب بر روی گوشی های نوکیا ورژن 3 :
N96 | N95 | N93 | N92 | N91 | N82 | N81 | N80 | N78 | N77 | N76 | N75 | N73 | N71
E90 | E70 | E65 | E62 | E61 | E60 | E51 | E50 | 6290
6220 | 6121 | 6110 | 5700 | 5500 | 3250


لینک دانلود مستقیم (حجم فایل حدود یک مگابایت می باشد)

رمز فایل: www.mobin-group.com

برای دانلود، روی لینک بالا کلیک سمت راست کرده و Save Target As را بزنید.

نکته: فایل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند Zip میباشد. لذا بعد از دریافت فایل، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث یا کابل و یا دستگاه کارت ریدر برروی گوشی موبایل خود Install نمایید.



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    نویسنده:
    شنبه 87/11/12 ساعت 9:5 صبح

    سوال:
    مردم از حضرت مهدی(عج) در زمان غیبت چه بهره‌ای می‌برند؟

     

    پاسخ:

     پاسخ را از بیان حضرت آیت‌الله جعفر سبحانی، از اساتید محترم حوزه تقدیم این عزیز و همة خوانندگان مجله می‌نماییم:

    از نظر قرآن شریف، اولیای الهی بر دو نوع‌اند: ولیّ ظاهر که مردم وی را می‌شناسند، و ولیّ غایب از انظار که مردم او را نمی‌شناسند گرچه او در میان آنها بوده و از حال آنان باخبر است.
    در سورة کهف وجود هر دو ولیّ ـ به طور هم‌زمان ـ بیان شده است: یکی «موسی بن عمران» و دیگری مصاحب موقت او در سفر دریایی و زمینی که به نام «خضر» معروف است. این ولیّ الهی به گونه‌ای بود که حتی موسی با او آشنا نبود و تنها به راهنمایی خدا او را شناخت و از علمش بهره گرفت، چنانچه می‌فرماید:
    فوجدا عبداً من عبادنا آتیناه رحمةً من عندنا و علّمنا من لدنّا علماً?قال له موسی هل أتّبعک علی أن تعلّمن ممّا عُلّمت رشداً.1
    موسی و همراهش بنده‌ای از بندگان ما را (در لب دریا) یافتند که وی را مشمول رحمت خود قرار داده و از جانب خویش به او علمی آموخته بودیم ? موسی به وی گفت: آیا اجازه می‌دهی همراه تو باشم تا از علوم رشد آفرین خویش به من بیاموزی؟
    قرآن سپس شرحی از کارهای مفید و سودمند آن ولیّ الهی بیان را می‌کند و نشان می‌دهد که مردم او را نمی‌شناختند ولی از آثار و برکات او بهره‌مند بوده‌اند.2
    حضرت ولی عصر(ع) نیز به‌سان مصاحب موسی، ولیّ ناشناخته‌ای است و در عین حال مبدأ کارهای سودمندی برای امت می‌باشد. بدین ترتیب غیبت امام به معنی انفصال و جدایی او از جامعه نیست بلکه او ـ همان‌گونه که در روایات معصومین(ع) نیز وارده شده ـ به‌سان خورشید در پشت ابر است که دیدگان آن‌را نمی‌بینند اما به اهل زمین نور و گرمی می‌بخشند.3
    پیامبر گرامی(ص) فرمود:
    آری، سوگند به خدایی که مرا به نبوّت برگزید مردم از او سود می‌برند و از نور ولایتش در دوران غیبت بهره می‌گیرند چنان که از خورشید به هنگام قرار گرفتن پشت ابرها بهره می‌برند.4
    اشعة معنوی وجود امام(ع) در حالی که در پشت ابرهای غیبت نهان است دارای آثار قابل ملاحظه‌ای است که علی‌رغم تعطیلی مسئلة تعلیم و تربیت و رهبری مستقیم، حکمت وجودش را آشکار می‌سازد. در اینجا به بیان برخی از این آثار می‌پردازیم.


    1. پاسداری از آیین الهی
    با گذشت زمان و آمیختن سلیقه‌ها و افکار شخصی به مسایل مذهبی و گرایش‌های مختلف به مکتب‌های انحرافی و دراز شدن دست مفسده‌جویان به سوی مفاهیم آسمانی، اصالت پاره‌ای از این قوانین از دست می‌رود و دست‌خوش تغییرات زیان‌بخشی می‌گردد.
    این آب زلال که از آسمان وحی نازل شده با عبور از مغزهای این و آن، تدریجاً تیره و تار گشته، صفای نخستین خود را از دست می‌دهد. این نور پرفروع با عبور از شیشه‌های ظلمانی افکار تاریک کم‌رنگ‌تر می‌گردد. خلاصه با آرایش‌ها و پیرایش‌های کوته‌بینانة افراد و افزودن شاخ و برگ‌های تازه به آن، چنان می‌شود که گاهی انسان در بازشناسی مسایل اصلی دچار اشکال می‌گردد. آن شاعر خطاب به پیامبر(ص) می‌گوید:
    شرع تو را در پی آرایشند
    دین تو را از پس پیرایشند
    بس که فزودند بر آن برگ و بر
    گر تو ببینی نشناسی دگر
    با این حال آیا ضروری نیست که در میان جمع مسلمانان کسی باشد که مفاهیم فناناپذیر تعالیم اسلامی را به شکل اصلی‌اش حفظ و برای آیندگان نگهداری کند؟
    می‌دانیم در مؤسسات مهم، صندوق نسوزی وجود دارد که اسناد مهم را در آن نگه‌داری می‌کنند تا از دستبرد دزدان محفوظ بماند. و در صورت آتش‌سوزی از خطر حریق مصون باشد، زیرا اعتبار و حیثیت آن مؤسسه در گرو حفظ آن اسناد و مدارک است.
    سینة امام و روح بلند او صندوقچة حفظ اسناد آیین الهی است که همة اصالت‌های نخستین و ویژگی‌های آسمانی این تعلیمات را در خود نگاه‌داری می‌کند تا دلایل الهی و نشان‌های روشن پروردگار باطل نگردد و به خاموشی نگراید؛ و این یکی دیگر از آثار وجود او است.


    2. تربیت منتظران آگاه
    برخلاف آنچه بعضی می‌پندارند رابطه امام در زمان غیبت به کلی از مردم بریده نیست بلکه آن‌گونه که از روایات اسلامی برمی‌آید شمار اندکی از آماده‌ترین افراد ـ که سری پرشور از عشق خدا و دلی پر ایمان و اخلاصی فوق‌العاده برای تحقق بخشیدن به آرمان اصلاح جهان دارند ـ با حضرتش در ارتباطند.
    معنای غیبت امام(ع) این نیست که آن حضرت به شکل روحی نامرئی و یا شعاعی ناپیدا درمی‌آید، بلکه او از یک زندگی طبیعی و آرام برخوردار است؛ به طور ناشناخته در میان همین انسان‌ها رفت و آمد دارد دل‌های بسیار آماده را برمی‌گزیند و در اختیار می‌گیرد و آنها را بیش از پیش آماده می‌کند و می‌سازد. افراد مستعد به تفاوت میزان استعداد و شایستگی خود توفیق درک این سعادت را پیدا می‌کنند. بعضی از آنان چند لحظه و برخی چند ساعت یا چند روز و جمعی سال‌ها با حضرت بقیة‌الله(ع) در تماس بوده‌اند.
    آنان کسانی هستند که آن‌چنان بر بال و پر دانش و تقوا قرار گرفته و بالا رفته‌اند که همچون مسافران هواپیماهای دور پرواز بر فراز ابرها قرار می‌گیرند؛ آنجا که هیچ‌گاه حجاب و مانعی بر سر راه تابش جهان‌بخش آفتاب نیست در حالی که دیگران در زیر ابرها و در تاریکی و نور ضعیف به سر می‌برند.
    به‌درستی حساب صحیح نیز همین است. اگر کسی انتظار داشته باشد که آفتاب را به پایین ابرها فرود آورد تا چهره آن را ببیند، چنین انتظاری اشتباهی بزرگ و پنداری باطل بیش نیست. این ما هستیم که باید بالاتر از ابرها پرواز کنیم تا شعاع جاودانه آفتاب را جرعه جرعه بنوشیم و سیراب گردیم.
    به هر حال تربیت این گروه منتظر یکی دیگر از حکمت‌های نهفته در غیبت امام(ع) است.


    3. نفوذ روحانی و ناپیدا
    چنان که می‌دانیم خورشید یک پرتو مرئی دارد که از تجزیه آنها هفت رنگ معروف پیدا می‌شود؛ و یک سلسله اشعه نامرئی نیز دارد که «اشعة ماوراء بنفش» و «اشعة مادون قرمز» نامیده شده است. هم‌چنین یک رهبر بزرگ آسمانی خواه پیامبر باشد یا امام علاوه بر تربیت تشریعی ـ که از طریق گفتار و رفتار و تعلیم و تربیت عادی صورت می‌گیرد ـ تربیت روحانی دارد که از راه نفوذ معنوی در دل‌ها و فکرها اعمال می‌شود و می‌توان آن را تربیت تکوینی نام گذاشت. در آنجا الفاظ و کلمات و گفتار و کردار به کار نمی‌آید بلکه تنها جاذبه و کشش درونی مؤثر است.
    در حالات بسیاری از پیشوایان بزرگ الهی می‌خوانیم که گاه بعضی از افراد منحرف و آلوده با یک تماس مختصر با آنان به کلی تغییر مسیر می‌دادند و سرنوشتشان یک‌باره دگرگون می‌شد و به قول معروف با 180 درجه بازگشت، راه کاملاً تازه‌ای را برمی‌گزیدند و به یک‌باره به فردی پاک و مومن و فداکار تبدیل می‌شدند که از بذل همه وجود خود نیز مضایقه نداشتند. این دگرگونی‌های سریع و همه جانبه و این تحولات جهش‌آسا و فراگیر آن‌هم با نگاه و برخوردی کوتاه ـ البته برای آنها که در عین آلودگی نوعی آمادگی نیز دارند ـ نتیجة جاذبة ناخودآگاه است که گاهی از آن به «نفوذ شخصیت» تعبیر می‌شود.
    بسیاری این موضوع را در زندگی خود تجربه کرده‌اند که به هنگام برخورد با صاحبان روح‌های بزرگ و متعالی چنان بی‌اختیار و ناخودآگاه تحت تأثیر آنان قرار می‌گیرند که حتی سخن گفتن در برابر آنان برایشان مشکل می‌شود و خود را در میان هاله‌ای مرموز و وصف‌ناپذیر از عظمت و بزرگی می‌بینند.
    البته ممکن است گاهی این امور را با تلقین و امثال آن توجیه کرد ولی مسلماً این تفسیر برای همة موارد صحیح نیست. راهی جز این نیست که بپذیریم این آثار نتیجة شعاع اسرارآمیزی است که از درون ذات انسان‌های بزرگ برمی‌خیزد.
    سرگذشت‌های فراوانی در تاریخ پیشوایان بزرگ می‌بینیم که جز از این راه نمی‌توان آنها را تفسیر کرد. در اینجا چند نمونه را ذکر می‌کنیم:
    برخورد «اسعد بن زراره» بت‌پرست به پیامبر اکرم(ص) در کنار خانة کعبه و تغییر جهش‌آسای طرز تفکر او و یا آنچه دشمنان سرسخت پیامبر(ص) نام آن را سحر می‌گذاردند و مردم را به خاطر آن از نزدیک شدن به او بازمی‌داشتند.5
    تأثیر پیام امام حسین(ع) بر فکر «زهیر» در مسیر کربلا تا آنجا که با شنیدن پیام امام حتی نتوانست لقمه‌ای را که در دست داشت به دهان بگذارد و آن را به زمین نهاد و حرکت کرد.6
    کشش عجیب و فوق‌العاده‌ای که «حر بن یزید ریاحی» در خود احساس می‌کرد و با تمام شجاعتش همچون بید می‌لرزید و همین حالت سرانجام او را به صف مجاهدان کربلا کشید و به افتخار بزرگ شهادت نائل آمد.7
    داستان جوانی که در همسایگی «ابوبصیر» سکونت داشت و با ثروت سرشار خود ـ که از خوش خدمتی به دستگاه بنی‌امیه فراهم ساخته بود ـ به عیش و نوش و بی‌بند و باری پرداخته بود و سرانجام با پیام امام صادق(ع) به کلی دگرگون شد و تمام اموالی را که از طریق نامشروع گرد آورده بود به صاحبانش داد و یا در راه خدا انفاق کرد.8
    همة این موارد، نشانه و نمونه‌هایی از همین تأثیر ناخودآگاه است که می‌توان آن را شعبه‌ای از ولایت تکوینی معصومین
    ـ اعم از پیامبر(ص) و امام(ع) ـ دانست؛ زیرا عامل تربیت و تکامل در اینجا الفاظ و جمله‌ها و راه‌های معمولی و عادی نیست بلکه جذبة معنوی و نفوذ روحانی عامل اصلی محسوب می‌شود.
    همان‌گونه که گفتیم پیامبران و امامان ـ بر اساس فضایل موهبتی ـ و رجال راستین و شخصیت‌های بزرگ الهی ـ بر اساس فضایل اکتسابی ـ به تناسب میزان شخصیت خود، هاله‌ای از این نفوذ ناخودآگاه در پیرامون خود ترسیم می‌کنند. البته قلمرو گروه اول با گروه دوم از نظر ابعاد و گستردگی قابل مقایسه نیست.
    وجود مبارک امام(ع) در پشت ابرهای غیبت نیز این اثر را دارد که از طریق شعاع نیرومند و پردامنة «نفوذ شخصیت» خود دل‌های آماده را در نزدیک و دور تحت تأثیر جذبة مخصوص قرار داده به تریبت و تکامل آنها می‌پردازد و از آنان انسان‌هایی کامل‌تر می‌سازد. ما قطب‌های مغناطیسی زمین را با چشم خود نمی‌بینیم ولی اثر آنها روی عقربه‌های قطب‌نما در دریاها راهنمای کشتی‌هاست و در صحراها و آسمان‌ها راهنمای هواپیماها و وسایل دیگر است.
    در سرتاسر کرة زمین از برکت این امواج میلیون‌ها مسافر راه خود را به سوی مقصد پیدا می‌کنند. وسایل نقلیة بزرگ و کوچک به فرمان همین عقربة ظاهراً کوچک از سرگردانی رهایی می‌یابند.
    آیا تعجب دارد اگر وجود مبارک امام(ع) در زمان غیبت با امواج جاذبة معنوی خود افکار و جان‌های زیادی را که در دور یا نزدیک قرار دارند هدایت کند و از سرگردانی رهایی بخشد؟ البته نباید فراموش کرد که امواج مغناطیسی زمین روی هر آهن‌پارة بی‌ارزشی اثر نمی‌گذارد بلکه تنها بر عقربه‌های ظریف و حساسی که خاصیت آهن‌ربایی یافته و یک نوع سنخیت و شباهت با قطب فرستنده امواج مغناطیسی پیدا کرده‌اند اثر می‌گذارد. بدین ترتیب دل‌هایی که ارتباطی با امام(ع) دارند و شباهتی را در خود ایجاد نموده‌اند تحت تأثیر آن جذبة روحانی قرار می‌گیرند.
    آثار وجودی و برکات آن حضرت در زمان غیبت بیش از آن است که در این مختصر بگنجد، از این رو به همین مختصر بسنده می‌کنیم. خوشبختانه محققان اسلامی در این‌باره به نگارش و شرح و بسط پرداخته‌اند که مطالعة آنها را به علاقه‌مندان توصیه می‌کنیم.


    -------------------------
    پی‌نوشت‌ها:
    ? برگرفته از: افق حوزه، سال ششم، شمارة 159.
    1. سورة کهف (18)، آیات 65 و 266.
    2. سورة کهف (18)، آیات 71-82.
    3. شیخ صدوق، کمال‌الدین، باب 45، ح 4، ص 485.
    4. مجلسی، بحارالانوار، ج 52، ص 93، (به نقل از شیخ صدوق، همان).
    5. اعلام الوری، صص 35-40؛ مشروح این ملاقات را در کتاب فروغ ابدیت، ج 1 بخوانید.
    6. ابن طاووس، اللهوف، صص 62-63.
    7. همان، ص 68.
    8. محدث قمی، منتهی الامال، ص 719، به نقل از مناقب ابن شهر آشوب.



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    نویسنده:
    پنج شنبه 87/11/10 ساعت 7:55 صبح

    ویژه نامه تولد یک انقلاب
    تلفن همراه | گالری تصاویر | متن کامل کتاب | بانک صوت و فیلم | مقالات | روز شمار



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    نویسنده:
    پنج شنبه 87/11/10 ساعت 7:54 صبح

    نقشه جهان: دامنه های اینترنتی
    در حال حاضر 245 کشور جهان دارای پسوند اختصاصی خود هستند که تمام آنها در این نقشه ترسیم شده اند

    http://www.mobin-group.com/image/reg/images/7243ccTLD_1000_shadow.jpg



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    نویسنده:
    پنج شنبه 87/11/10 ساعت 7:53 صبح

    انگلیسی:
    زن فقط یک چیز را پنهان نگاه می‌دارد آنهم چیزی است که نمی‌داند



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    نویسنده:
    پنج شنبه 87/11/10 ساعت 7:42 صبح

    آیا میدانستی که قدیمیترین قطعه سنگی که دانشمندان موفق به کشف آن شده اند. متعلق به 3850 میلیون سال پیش است.



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    نویسنده:
    پنج شنبه 87/11/10 ساعت 7:40 صبح

     

    کتاب غزلیات سعدی که با فرمت جاوا در اختیار شما قرار گرفته است.


    لینک دانلود مستقیم (حجم فایل حدود یک مگابایت می باشد)

    رمز فایل: www.mobin-group.com

    برای دانلود، روی لینک بالا کلیک سمت راست کرده و Save Target As را بزنید.

    نکته: فایل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند Zip میباشد. لذا بعد از دریافت فایل، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث یا کابل و یا دستگاه کارت ریدر برروی گوشی موبایل خود Install نمایید.

    از سایت مبین



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    نویسنده:
    پنج شنبه 87/11/10 ساعت 7:36 صبح

    MediaChance DVD-lab PRO نرم افزار بسیار قدرتمند محصول شرکت mediachance برای ساخت فیلم از فایل های ویدیوئی می باشد. کار این برنامه ساخت منو های پیشرفته برای DVD است. ازقابلیت های این برنامه می توانیم به امکان ویرایش کردن زیرنویس فیم ها اشاره کنیم که به راحتی از فونت فارسی پشتیبانی می کند و می توانید زیرنویس ها راترجمه کنید. برنامه مترجم ندارد بلکه شما باید به وسیله یک دیکشنری ترجمه کنید و برنامه فقط کمک می کند که این کار را راحت تر انجام دهید. با این برنامه می توانید فیلم هایی را که از ماهواره ضبط می کنید را راحت به DVD تبدیل کنید. این نرم افزار کلیه امکانات لازم برای ایجاد یک دی وی دی برای کاربر حرفه ای را دارد. ایجاد منوهای انتخابی، قرار دادن دکمه ها، نوشته ها و ... روی هر منو با امکان لینک کردن هر شی با یکی از بخش های منو ها یا فیلم ها، اضافه کردن کامپیوننت، تبدیل کردن VCD به DVD، اضافه کردن زیر نویس، صدا، دوبله به سایر زبانها، ایجاد و ساخت منوهای پیشرفته و جذاب امکان اسکریپ نویسی برای برنامه و ... از قابلیت های بارز این نرم افزار می باشد. ساخت و مدیریت دی وی دی با این برنامه قدرتمند لذت تماشای یک فیلم زیبا را برای شما دو چندان خواهد کرد.

    قابلیت های کلیدی نرم افزار MediaChance DVD-lab PRO 2.5b:
    - پیشرفته ترین نرم افزار جهت ساختن DVD تصویری با منوهای پیشرفته
    - دارای پیشرفته ترین امکانات منو سازی و غیرقابل رقابت با نرم افزارهای مشابه مانند Adobe Encore
    - امکانات پیشرفته جهت ساختن Subtitle به صورت چندزبانه و Import کردن فایل های Subtitle با فرمت ها و زبان های گوناگون
    - امکانات برنامه نویسی به صورت زبان
    - دارای Encoder مستقل جهت تبدیل فایل های تصویری با فرمت های مختلف به MPEG2 جهت ساخت DVD
    - سیستم Chapter سازی خودکار
    - توانایی اضافه کردن افکت های دینامیکی برای انیمیشن و منوهای حرکتی
    - مجهز به ابزار های ویرایشی قوی
    - قابلیت اضافه کردن تعداد زیادی لیست ها مانند Play Lists ،Counter Lists ،Random Lists ،Chapter
    - پشتیبانی از فونت فارسی و امکان ویرایش زیرنویس فیلم ها
    - دارای موضوعات راهنمایی خاص مانند بازگشت به منوی قبلی، لیست موارد و ...
    - قابلیت اضافه کردن صدا ، دوبله به سایر زبان ها و ویرایش و جداسازی تعداد زیادی موزیک در دی وی دی
    - ایجاد و ساخت منوهای پیشرفته و جذاب
    - توانایی کامپایل بدون لایه
    - دارای فرمان های مجازی
    - دارای متن ها و ابزارهای هوشمند
    - شامل منوی چند وجهی
    - قابلیت آموزش و درک کامل همه زوایا
    - و ...


    لینک دانلود (حجم فایل حدود 33 مگابایت می باشد و کرک فایل در داخل فایل زیپ قرار دارد)

    رمز فایل: ندارد

    لینک دانلود غیرمستقیم و از سایت رپیدشر می باشند. برای آشنایی با نحوه دانلود از سایت رپیدشر (Rapidshare) روی این لینک کلیک کنید

    از سایت مبین
     



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    نویسنده:
    سه شنبه 87/11/8 ساعت 8:45 صبح

    http://www.tebyan.net/literature_art/specialedition/2008/1/31/59986.html



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    نویسنده:
    سه شنبه 87/11/8 ساعت 8:42 صبح

    آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی

    آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی در سال 1295 ه.ق، در روستای سعید آباد گلپایگان و در خانواده‌ای شهره به علم، فضل و ادب، پا به عرصه وجود نهاد. نسبت شریفش با 27 واسطه، به حضرت موسی کاظم علیه‌السلام می‌رسد.

     

    آیت الله گلپایگانی در نه سالگی، پدر بزرگوارش را از دست داد و چند سالی را در سعید آباد گذراند. 12 ساله بود که در همان سامان، نزد برادران بزرگوارش، درس را آغاز کرد. وی مقداری از درسهای مقدماتی را در موطن خود فرا گرفت و برای ادامه تحصیل، راهی گلپایگان شد. عمده علوم عربی، بلاغت و منطق را از علمای گلپایگان آموخت.

     

    می‌گویند که هر روز مسافت بین سعید آباد و گلپایگان را برای آموختن علم، پیاده می‌پیمود. ایشان چند سالی را در گلپایگان به درس و تحصیل اشتغال داشت و در سال 1311 ه.ق در سن 16 سالگی، عزم اصفهان کرد و در مدرسه الماسیه ساکن شد. او مدتی را در آن مدرسه ساکن بود تا اینکه از آنجا، به مدرسه شیخ محمد علی ثقه الاسلام منتقل گردید.

     

    در سال 1319 ه.ق، آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی، آهنگ نجف اشرف کرد و در مسیر خود از گلپایگان، از سوی عالمان آن سامان مورد استقبال قرار گرفت. وی در اوایل ماه رمضان 1319 ه.ق، به نجف اشرف رسید. آیت الله گلپایگانی از نخستین روزهای ورود به نجف، در درس مرحوم آیت الله آخوند ملا محمد کاظم خراسانی حاضر شد و از ملازمان درس ایشان گردید. دو دوره اصول مرحوم آخوند را حاضر گشت و در بحث فقه در مباحث مختلف از آن وجود ذی قیمت بهره فراوان برد. سید جمال الدین علاوه بر شرکت در درس آخوند خراسانی، از افادات مرحوم حاج آقا رضا همدانی هم بهره برد. وی از ملازمان فقه فقیه عصر، سید محمد کاظم طباطبایی یزدی، بود. همچنین، آیت الله گلپایگانی از انفاس ملکوتی آقا شیخ هادی تهرانی، آخوند ملا علی نهاوندی، عالم کامل شیخ محمد بهادری و آقا سید ابوتراب خوانساری، بهره فراوان برد.   

             

    پس از آنکه آیت الله العظمی حاج سید ابوالحسن اصفهانی (ره) در سال 1365 ه.ق وفات یافت، آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی به مرجعیت شیعه نایل شد و عده زیادی از شیعیان در عراق و ایران از ایشان تقلید می‌کردند.

     

    آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی علاوه بر تربیت و تدریس در حوزه، تألیفات ارزنده‌ای را از خود به یادگار نهاد. ایشان در زمینه سرودن شعر نیز ید طولایی داشت؛ به طوری که دیوان اشعاری که کاملاً مذهبی و عرفانی است، از خود به جای گذاشت. نمونه‌ای از اشعار ایشان که بیانگر ذوق شعری ایشان را نشان می‌دهد و هنگام تشریف به حرم حضرت امیر المؤمنین علی (علیه‌السلام) سرود، چنین است:

    از ازل ای مــیــر حــق ســرّ الـــه      کـل مـن قـال بلـی شـد مـبــتــلا

    بـنـدگـی‌ات عـرضـه بـر مـاسـوی      تا که عمرم رفت و گشتم رو سیا

    شد مطاف من حـریــم کـوی تــو       کعـبـه مقـصـود مـن شـد روی تو

    بر همیـن بگذشت بـر ـن سـالها       بـر درت ای ذوالـکـرام بـا نـالـه‌هـا

    آروز دارم کـــه‌ ای زیــبــا صــنــم       آنـکـه وقــت مـرگ آیــی در بــرم

    تــا بـبـیـنـم روی حــق در روی تو      عـاشـقـانـه جـان دهم در کوی تو

     

    آیت الله گلپایگانی، آثار علمی بسیار دارد، که برخی از آنها چاپ شده است. ایشان می‌فرمود: "من یک طاقچه تقریرات آیت الله نائینی را دارم و حدود 30 سال در خدمت ایشان بودم و تمام درسهای ایشان را یادداشت کردم." حدود 70 سال تحصیل و تدریس، آثار علمی بسیاری را به دنبال داشت که به برخی از آنها اشاره می‌شود:

    1. رساله فی جواز البقاء علی تقلید المیت

    2. رساله فی اجتماع الامر و النهی

    3. رساله استدلالی در غیبت (رساله‌های یاد شده همراه 20 مسأله مهم استدلالی فقهی، در سال 1370 ه.ق، در چاپخانه حیدریه نجف اشرف چاپ شد.)

    4. تقریرات درس اصول مرحوم نائینی

    5. یک دوره اصول فقه به قلم خود ایشان

    6. یک دوره فقه، شامل ابواب: طهارت، صلات، وصایا، اجاره، مکاسب، طلاق، قضا (ناتمام)، اطعمه و اشربه و حج

     

    سرانجام، آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی پس از عمری تلاش و کوشش در جهت احیای دین و خدمات ارزنده بسیار به جامعه اسلامی، در عصر روز دوشنبه 29 محرم الحرام سال 1377 ه.ق، در سن 82 سالگی چشم از جهان فرو بست. پیکر پاکش را پس از تشییع جنازه‌ای با شکوه، به وادی السلام در نجف اشرف انتقال دادند و چون در این قبرستان جای مناسبی غیر همان مکانی که ایشان می‌نشستند و فاتحه می‌خواندند پیدا نمی‌کنند، از این روی بدنش را در این مکان دفن می‌کنند. روحش شاد.



  • کلمات کلیدی :
  •     نظرات دیگران ( )
    <   <<   11   12   13   14   15   >>   >

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • بسی رنج بردم در این سال سی!
    بیادتم رفیق
    عقل رادر عقل (ضرب) وهمدلی وعشق
    آیا میدانستی حرارت سطحی خورشید 6093 درجه سانتیگراد
    آیا میدانستی که اگر انسان میخواست با یک هواپیماى
    نرم افزار قدم شمار، کالری سنج و مسافت سنج نوکیا برای موبایل شما
    برنامه پخش فایلهای مولتی مدیا -Cowon JetAudio 7.1.9.4030 Plus
    هیئتی ویژه جوانان (رم - ایتالیا)
    عصاره خلقت -ویژهنامه آغاز امامت امام زمان علیه السلام
    11 نرم افزار آزاد و متن باز برای طراحان
    دانلود فیلم سخنرانی مفتی سوریه و رسوا کردان علمای وهابیت و اقرار
    دانلود کتاب امیرالمومنان خورشیدی در افق بشریت
    دانلود کتاب علی (ع) صراط مستقیم
    دانلود کتاب 110 پرسش در مورد امیرالمومنین (ع)
    دانلود کتاب امیر غدیر-جورج حورداق مسیحی
    [همه عناوین(340)][عناوین آرشیوشده]

  •  RSS 

  •  Atom 

  • خانه

  • ارتباط با من
  • درباره من

  • پارسی بلاگ
  • درباره من

  • لوگوی وبلاگ

  • مطالب بایگانی شده

  • اشتراک در وبلاگ

  •